2024. április 28.
Díjnyertes ételekkel érkezik a Food Truck Show a Várkerületbe

Díjnyertes ételekkel érkezik a Food Truck Show a Várkerületbe

Május 19-21. között újra Sopronba érkezik a Food Truck Show, ahol mindenki megkóstolhatja az év díjnyertes street foodjait, és a színes zenei programban fellép az Anima Sound System is.

Ki ne szeretne egyszerre jót enni, jó zenét hallgatni és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen.

 

A Food Truck Show-turné idei első vidéki állomásán Sopronba érkezik a hétvégén. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve nyolcadik alkalommal dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket.

 

A Tavaszköszöntő Borünneppel egybekötött Food Truck Show eddig soha nem látott számú truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit a Várkerületbe. Rengeteg újdonság mellett az év dijnyertes truckjai is begördülnek a városba. Jön a közönségszavazás győztese, a tépett malacos szendvicséről híres The Grilled Piggy és a zsinórban harmadik alkalommal díjazott Legenda Sörfőzde is.

 

Truck lista:

ÉTEL

California Poke

Mexikói Gourmet Truck

Pizz'Burger

Raclette by Lili

NEMO Fish&Chips

Che Che Burger

Smokey Monkies BBQ

The Grilled Piggy

Meraki

Black Heaven Barbecue

 

ITAL

Sanpellegrino

Martini Fiero

Sörbie

PopFröccs

Legenda

Borkas

 

DESSZERT

DreamSteam

Happy Churros

Froyo Like

 

A rendezvény ingyenesen látogatható és kutyabarát.

Bővebb információ ITT

 

 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.