2024. május 4.

Ma már mindent másképp csinálna a győri lottómilliomos házaspár

Öt éve hajléktalanokból lettek lottómilliomosok Andraschek Lászlóék, mára azonban már szinte semmi nincs a pénzből. A házaspár szerint a nyeremény inkább a környezetüket boldogította, nem őket.

Igazi mesebeli történetként indult Andraschek László és feleségének szerencséje, hiszen 2013-ban hajléktalanként nyertek a skandináv lottón 636 millió forintot. Nagy tervekkel kezdtek új életet, de végül nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna: kávézójuk csődbe ment, nyaralójukat el kellett adniuk. Ma már „egyszerű” emberként élnek, állatot tartanak, művelik a kertet és örülnek, ha kijönnek a pénzükből.

A házaspár szerint a nyeremény inkább a környezetüket boldogította, nem őket. „Ha tehetném, visszaforgatnám az idő kerekét, mindent másképp csinálnék. Még a saját rokonaimnak sem árulnám el, hogy nyertünk" – mondta a feleség, Anikó.

Andraschek László már a második elvonókúráján van túl, Anikó pedig pánikbeteg és gondok vannak a pajzsmirigyével.

 „Megtapasztaltuk már a legnagyobb szegénységet is, voltunk nagyon gazdagok, és most próbálunk teljesen átlagos életet élni, amire mindig is vágytunk" – nyilatkozta a feleség a life.hu összeállítása szerint. 

Megosztás